Jump to content
JJFP reunite for 50 years of Hip Hop December 10 ×
Jazzy Jeff & Fresh Prince Forum

JEFF'S LISTENING PARTY IN PHILLY-MAY 7TH-2007


Guest Guest_MIX PROFESSOR_*

Recommended Posts

Guest Guest_MIX PROFESSOR_*

WELL I AM TARDY WITH THIS TOPIC, BUT BETTER LATE THAN NEVER-LOL

WELL I CAUGHT THE GREYHOUND BUS TO PHILLY MONDAY NIGHT AFTER WORK TO BE PART OF THIS SPECIAL EVENT. WHEN I ARRIVED AT THE VENUE(8:30P.M.), I WAS THE ONLY AND FIRST ONE THERE.

LATER, MY COOL FRIEND STACY ARRIVED TO HELP DECORATE THE PLACE WHERE THE EVENT WAS BEING HELD AT. SHE IS TRULY ONE OF THE MOST HARD WORKING,SWEETEST AND TALENTED PEOPLE IN THE WORLD. SHE SAW ME AND GREETED ME WARMLY WITH THAT SMILE OF HERS. SHE GAVE ME A CLEAN PROMO OF THE ALBUM WHICH I WAS HAPPY TO RECIEVE FROM HER.

LATER ON AROUND 10:00P.M,THE PLACE WAS STARTING TO FILL UP WITH PEOPLE.PHILLY CAME OUT TO SHOW LOVE TO ONE OF THEIR FAVORITE RESIDENTS. THE MUSIC WAS BEING SUPPLIED BY WELL RESPECTED AND POPULAR DJ RICH MEDINA. THE HOST OF THE SHOW WAS ESHON BURGUNDY(FROM THE TRACK "RUN THAT BACK").A FEW FAMALIAR FACES CAME THRU TO SHOW LOVE TO JEFF. CRAIG G(JUICE CREW ALL STAR),QUESTLOVE,DJ TOUCH TONE,J-LIVE,D.J. ULTRAVIOLET,RAHEEM DEVAUGHN,LIL SCRAPPY(YES LIL SCRAPPY THATS DOWN WITH LIL JOHN-LOL),YAMEEN, AND FEW MORE CELEBRITIES.

THEN THE MAIN STAR OF THE SHOW CAME THRU ALONG WITH HIS RITE HAND MAN DONNELL. I SAW DONNELL AND HE GREETED ME WITH A HANDSHAKE AND A HUG. I HAD PROMISED HIM A MOVIE THAT HE WAS LOOKING FOR ,SO I LET HIM KNOW I HAD IT WITH ME . HE WAS HAPPY AND WHEN HE MENTIONED MY NAME JEFF TURNED TOWARDS ME AND GREETED ME WITH HANDSHAKE AND A HUG. NOW THAT I WAS NOT REALLY PREPARED FOR-LOL BUT IT MADE ME FEEL SPECIAL THAT HE REMEBERED ME.

I HAVE TO SAY THAT DONNELL WAS DRESSED SHARP. IF I DID NOT KNOW BETTER I SWEAR HE WAS THE STAR OF THE EVENT-LOL. LATER ON I WAS GLAD TO SEE IRIZE AND I HAD TO SHOW LOVE TO HER,TO WHICH SHE SHOWED ME LOVE BACK. SHE DID NOT KNOW IF I WAS GOING TO COME ,BUT SHE PRETTY MUCH KNOW THERE AIN'T TOO MANY EVENTS THAT JEFF IS DOING THAT I WON'T MISS THAT IS NOT TO FAR FOR ME TO TRAVEL.

THEN THE PLACE WAS PACKED AS JEFF GREETED AND TOOK PICS WITH PEOPLE AND EVERYBODY WAS GROOVING TO THE TRACKS OF THE ALBUM THAT WAS BEING PLAYED. IT WAS A REALL FUN ATMOSPHERE.

I SHOULD HAVE GRABBED A FEW STICKERS THAT WERE LAYING ON THE ADJACENT TABLE NEXT TO ME BUT WHEN I WENT TO GET ONE,LATER IN THE NIGHT,THEY WERE ALL GONE-DAMMIT!!!LOL.

THEN AFTER ALL OF THE TRACKS WERE PLAYED,RICH MEDINA BEGAN TO PLAY SOME VINTAGE AND CLASSIC HIP HOP AND R&B THAT MOVED THE CROWD. I WAS JUST CHILLIN IN MY SEAT SOAKING UP THE GOOD VIBE IN THE LOUNGE. I AM A LOW KEY TYPE OF PERSON SO I ENJOY WATCHING OTHERS HAVE A GOOD TIME.

BUT LIKE MOSTLY ALOT OF THINGS IN LIFE,THINGS MUST COME TO AN END. AS JEFF AND DONNELL MADE THEIR WAY TOWARDS THE DOOR, I HANDED DONNELL THE VIDEO/VIDEOS . HE WAS THANKFUL AND HE WANTED TO SHOW HIS APPRECIATION MY SENDING ME SOME T-SHIRTS. ALTHOUGH I WAS HONORED, I TOLD HIM IT WASN'T NECESSARY. I LIKE TO DO THINGS FOR PEOPLE WHO I FEEL ARE COOL. HOWEVER, HE INSISTED BUT I HAVE YET TO EMAIL HIM ABOUT THE SHIRTS-LOL.

HE AND JEFF GAVE ME A POUND AND A SMILE AS THEY LEFT THE LOUNGE. AND SOON AFTER IT WAS TIME FOR ME TO LEAVE FOR MY TREK BACK TO THE BUS STATION FOR MY 2 HOUR RIDE BACK TO NEW YORK. BUT NOT WITHOUT GRABBING A POSTER FROM THE WALL. HEY, YOU GOT TO GET YOUR SOUVEIGNERS.

SO THERE YOU HAVE IT LADIES AND GENTS- A ENJOYABLE NIGHT WITH THE "MAGNIFICENT" AND FRIENDS IN PHILLY.

P.S. I MY SPACED DONNELL AND TOLD HIM THAT INSTEAD OF SHIRTS ,I WANT A GROUP PIC OF HIM,JEFF,ME,STACY AND IRIZE TOGETHER. NOW TO ME THAT WILL BE MY REWARD FOR THE VIDEO- :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

HEy Mix... i had been waiting on this moment in tyme from you!!! LOL. I have to admit, Jeff and his crew are about the coolest ppl i've known. I keep in touch with Rize from tyme 2 tyme ..and surely look forward to hanging out with her some day... susta thang... hahah... we gone be chillin like a BIG DAWG!!!!... hehe

Im glad to hear that you had fun... Im like u. I like to see other ppl having fun, and sit back in a chill mode too, and just watch them rock the crowd, and Jeff doin his thang... thank you for sharing this.. but u KNOW i been waitin boiiii!! what u talkin bout! LOL

:3-laugh3:

xoxo,

cookie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...